Img
🎉🎓 ПОСЛЕДЕН УЧЕБЕН ДЕН 🎓🎉
Уважаеми ученици, родители, учители и гости,
Отбелязахме последния учебен ден за тази учебна година! Това е изключително специален момент за всички нас, който заслужава да бъде отбелязан с пълноценно отпразнуване и почит. 🎉👏
Събрахме се, за да отбележим постиженията на нашите талантливи и усърдни ученици. На този специален ден, изразихме благодарността си към някои особено важни хора в нашето училище. Първо, благодарим на г-жа Ризова, нашия Директор, за нейната неуморна ангажираност и преданост към образованието, която се превърна в пример за нас със своята вдъхновяваща ръководна роля.
Искаме също така да благодарим на зам. – директор Миглена Александрова за нейната ценна подкрепа и участие в развитието на училището. Нейната енергия и ангажираност са безценни за нашето образователно съобщество.
Не на последно място, искаме да благодарим и на г-жа Михаела Александрова, член на общ. съвет, за нейната невероятна реч, която докосна сърцата на всички присъстващи.
В продължение на тази специална церемония, бяха връчени свидетелствата и грамотите на всички наши отличници, чиито постижения са резултат от много усилия, ангажимент и труд. Поздравяваме всички отличници и им благодарим за техния пример и представяне в училище. 📜🏅🎓
Пожелаваме на всички Ви приятна и зареждаща летна ваканция! 🌞🌴
Виж повече ТУК
img
img