Img
Днес с гордост и вълнение изпратихме нашите седмокласници към нови предизвикателства
🎉 Днес с гордост и вълнение изпратихме нашите седмокласници към нови предизвикателства. Денят бе изпълнен с емоции, спомени и благодарности. Началото бе дадено с внасяне на училищното знаме, националния ни химн и песента „Учителко, целувам ти ръка“, която ни напомни за значимата роля на учителите в живота ни. 🙏 Благодарим на г-жа Мила Благоева за вдъхновяващото слово и на учениците за техните искрени и трогателни думи.
🤝 Приятелството и единството бяха водещи теми през деня, изразени в песните „Приятели“ и „Един неразделен клас“. Нека продължим да ценим и пазим тези връзки, които направиха ученическите години толкова специални. 🎁 Нашите ученици изразиха своята признателност, като подариха подаръци на всичките си учители – един жест на благодарност за тяхната неуморна работа и подкрепа.
🏅 Наградихме нашите изявени ученици за усилията и успехите им през учебната година – гордеем се с Вас! Нека тръгнем смело към новите хоризонти, но винаги да пазим в сърцата си спомените от нашето училище. ❤️
виж повече ТУК
img