Img
Организирано пресичане на кръстовище
Организирано пресичане на кръстовище
☝️Споделяме с Вас една важна инициатива, която проведохме днес във връзка с организираното пресичане на кръстовище в близост до нашето училище, на което често ставаме свидетели на неправилно пресичане.
👦👧Учениците ни от V „б“ клас изпълниха важна роля в тази инициатива. Раздаваха зелени картончета с надпис „Вие пресякохте правилно“ на тези, които пресичаха правилно и червени картончета, на които беше написано „Вие пресякохте неправилно“, когато забелязваха, че някой не пресича неправилно. Това беше начинът, по който изразявахме нашето признание и насърчавахме пешеходците да спазват правилата за безопасност.
👮‍♂️👮‍♀️Бихме искали да изразим искрена благодарност към полицаите, които ни предоставиха неоценима подкрепа и съдействие. Полицейските служители не само предоставиха ценни съвети и насоки, но и активно се включиха в наблюдението и контрола на пресичането при кръстовището. Техният професионализъм и отдаденост бяха от съществено значение за успеха на нашата инициатива и подобряването на безопасността.
✅️Сътрудничеството между училището, учениците и полицията е от изключително значение за създаването на безопасна общност и образователна среда. Благодарение на тяхната подкрепа и съдействие, нашите ученици получиха възможност да приложат теоретичните познания в реални ситуации и да насърчат практиката на безопасността на пътя.
🚸Нека тази инициатива да ни вдъхнови да продължим да се грижим за безопасността на нашите улици и да бъдем примери за отговорно поведение. Само чрез сътрудничество и обединение на усилията можем да постигнем значими промени и да превърнем безопасността на пътя в приоритет.
Благодарим Ви за вниманието‼️
Виж повече ТУК
img
img