Img
По повод на Деня на безопасността на движението по пътищата
По повод на Деня на безопасността на движението по пътищата, представихме специална презентация, която беше придружена от интересна викторина.
Всички ученици се включиха с огромно желание и интерес в презентацията, която им представи важните аспекти на безопасното движение по пътищата. Разгледаха правилата за пешеходците, важността на пресичането на пътя на определени места и използването на светлинни сигнализации. Също така, обсъдихме важността на правилната употреба на колела, каските за велосипедистите и сигналите, които използваха на улицата.
След презентацията, учениците бяха предизвикани да използват новите си знания във викторина, която събра отлични отговори от всички участници. Всички ученици показаха впечатляващо разбиране и прилагане на наученото.
Безопасността на нашите ученици е от решаващо значение и искаме да подчертаем, че те са образцови представители на отговорното поведение на пътя. Надяваме се, че презентацията и викторината ще запазят и задължателно ще засилят безопасното поведение на нашите ученици извън училището.
Сигурни сме, че знанията и уменията, придобити днес, ще ги водят по безопасен път през целия живот. Нека всички ние бъдем пример за съответствие с правилата на движението и да допринесем за по-безопасна общност.
Виж повече ТУК
img
img