Img
С гордост обявяваме, че нашите седмокласници се справиха изключително добре на Националното външно оценяване!
Искаме да изразим благодарността си към всички ученици и техните родители за положените усилия и отдаденост. Благодарим и на нашите прекрасни учители, които ги водиха и подкрепяха през целия учебен процес.
Още веднъж, нашите ученици показаха отлични резултати в националното оценяване по български език и литература, надминавайки националното и регионалното средно ниво. Това е забележително постижение, за което отново им изказваме благодарност.
Специални поздравления към Александър Александров, отличил се с най-добър резултат по математика – 60.75 точки, и към Мария Иванова, която постигна общ резултат от двата изпита – 145.5 точки и беше най-добре представилата се по български език и литература от двата седми класа.
Поздравления и на всички останали ученици! Желаем Ви здраве и успех във всички Ваши бъдещи начинания. Никога не забравяйте откъде сте тръгнали и началото на Вашето пътешествие в живота. Продължавайте да се учите и развивате, защото обучението и придобиването на нови знания и умения са от съществено значение за Вашето лично и професионално развитие.
Виж повече ТУК
img
img